Slow Down Parenting, de basis in opvoeden.

Ben jij een ouder die meer uren in de dag wilt?

Die zich voorneemt om het vanaf morgen anders te doen maar daar niet echt aan toe komt?

Die klaar is met die goedbedoelde adviezen waar je helemaal niets mee kunt?

En die aan het einde van de dag weet dat ze meer tijd met haar kind had willen doorbrengen?

Dan is dit boek iets voor jou.

herken je dit?

In de hectiek van de dag voed jij je kind op. Soms word je letterlijk ingehaald door de tijd.

Je neemt je voor om meer rust in te bouwen en minder afspraken te maken in het weekend, maar de realiteit is dat je daar niet altijd aan toekomt.

Soms heb je het idee dat je je kind opvoedt tussen alle drukte door. Terwijl je daar eigenlijk meer ruimte voor wilt maken.

Misschien heb je gelezen over opvoeden en je afgevraagd waarom het die andere ouders wel lukt? Of je hebt goedbedoelde, soms ongevraagde, tips gekregen van anderen.

En misschien werken die tips ook even. Maar je blijft je afvragen of het niet eenvoudiger kan. Gewoon op een manier die bij jou en jouw gezin past. Zonder al die trucs en do’s en don’ts waar je dan de hele tijd bij na moet denken. Terwijl de tijd je ondertussen alweer inhaalt. En de ontwikkeling van je kind ook.

Er is gewoon te weinig tijd en je kind wordt te snel groot.

slow down parenting

de basis van opvoeden

€17,-

Ebook

Slow down parenting

In dit ebook beschrijf ik voor jou
de basis van opvoeden, Slow down Parenting.

De naam zegt het al. Een opvoeding waarin je mag vertragen. Je wilt je bezighouden met dat wat er echt toe doet.

Niet als nieuwe opvoedmethode maar als manier van leven met je gezin. Simpelweg omdat dit bij je past en uitgaat van wie jij nu al bent.

Omdat jij wilt opvoeden vanuit liefde, dichtbij jezelf en bij je kind. Iedere dag opnieuw.

Ik deel met jou mijn belangrijkste opvoedprincipes die zo natuurlijk zijn, dat jij deze eenvoudig eigen kunt maken.

De vragen in dit boek begeleiden jou hierbij zodat je op jouw eigen manier, al snel iets kunt toepassen in jouw dagelijkse opvoeding. Zo ontwikkel jij je als ouder zodra je met dit boek start.

opvoeden vanuit

aandacht en echtheid

Dit boek brengt jou namelijk terug bij de basis.

In de eerste plaats bij jezelf, zodat jij echt dat voorbeeld bent voor jouw kind, dat je wilt zijn. Zo kun jij opvoeden vanuit aandacht en echtheid. Dat wil jij toch ook graag?

Als kinder- en jongerentherapeute merk ik in de praktijk dat de manier waarop ik contact maak en aandacht heb voor de ander, de basis is voor een goede werkrelatie. Mijn ervaringen als therapeute en voorheen ook als leerkracht, zorgen ervoor dat ik inzicht heb in de ontwikkeling van kinderen en jongeren, ook in relatie tot hun ouder(-s). Hierdoor heb ik een stevige basis ontwikkeld in mijn manier van werken waarbij ik jou als ouder graag inzet om je kind verder op weg te helpen.

In gesprekken met ouders in de praktijk bleek al snel dat bijna alle ouders vragen hebben over opvoeden. Want opvoeden kan lastig zijn en intensief. Het wordt nog lastiger als je iets probeert te doen dat jou helemaal niet past. En dat laatste, dat merkt jouw kind meteen.

 

Toen ik zelf moeder werd, wist ik dat ik deze ‘basis in opvoeden’ wilde voortzetten in de opvoeding van mijn eigen kinderen. En dat gun ik jou ook.

Daarom besloot ik mijn kennis en ervaringen te delen en te bundelen in dit boek. Samen met voorbeelden uit de praktijk en uit mijn eigen gezin. Zodat dit jou kan helpen om je eigen weg te vinden in het opvoeden.

Daar waar jij echt het verschil kunt maken.

Voor jezelf en je kind.

 

Lieve groet, Monique

Omdat jij wilt opvoeden vanuit liefde, dichtbij jezelf en bij je kind. Iedere dag opnieuw.

PS: wat zit er nog meer bij?

  • Dit e-book is een boek en een werkboek tegelijk. Je kunt de vragen eenvoudig in het boek beantwoorden en bewaren. Zo kun je zelf het tempo bepalen waarmee je met dit boek aan de slag gaat.

  • Ik maak ook gebruik van illustraties. Deze kun je uitprinten en gebruiken in je gezin. Je kunt ze ook gebruiken als kleurplaat voor jouw kind!

Ebook

Slow down parenting

Gelieve onderstaande velden in te vullen. We hebben deze informatie nodig om je account automatisch aan te maken.

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Ebook Slown Down Parenting
€ 17,-